skadedjursbekämpning

HEM / SKADEDJUR

Effektiv förebyggande fågelsäkring för lång hållbarhet

Vi kombinerar expertis och högkvalitativa lösningar för att skydda din fastighet från otillåtna fågelbesök och skador. Vårt noggrant genomtänkta arbete med fokus på kvalitet ger långsiktig effektivitet.

Fågelavföring rensas effektivt och miljövänligt

Vi prioriterar både effektivitet och säkerhet. Våra saneringsmetoder är skonsamma mot miljön och ger snabba resultat. Du kan vara trygg med att vi tar hand om både din hälsa och naturen samtidigt som vi löser fågelrelaterade problem med noggrannhet och omsorg.

Upptäcker roten till problemet

Flugangrepp har i de flesta fall en underliggande orsak. Vårt mål är att bistå våra kunder med att identifiera och eliminera denna källa innan vi tar itu med själva flugproblemet, vilket säkerställer en mer långsiktig och effektiv lösning.

Precision och omsorg

Vi utför samtliga flugbekämpningsbehandlingar med en hög grad av precision och omsorg. Vi avsätter den tid som krävs för varje steg i processen för att garantera att bekämpningen blir så effektiv som möjligt. Genom att undvika tidspress säkerställer vi att varje aspekt av behandlingen hanteras noggrant och resulterar i en flugfri miljö av högsta standard.

Upplev friheten från irriterande getingar

Vi förstår hur irriterande getingar kan vara för människor, särskilt när de hotar våra sommarmånader och utomhusaktiviteter. Vi har en getingbekämpningsmetod som inte bara är extremt effektiv, utan också skonsam mot naturen och säker för dig.

Effektiv bekämpning av getingbo

Vi tar getingbekämpning på allvar och lägger stor vikt vid detaljerna. Varje insats innefattar ett kritiskt steg där vi säkerställer att drottningen elimineras. Detta är av yttersta vikt för att säkerställa att getingarna försvinner permanent.

Vi eliminerar kackerlackorna

När det kommer till att utrota kackerlackor går vi aldrig på kompromiss med kvaliteten. Vi utför våra behandlingar noggrant och metodiskt, utan att känna någon tidspress. Varför? För att vi vet att när det gäller kackerlackor är varje steg i processen avgörande för att uppnå maximal effektivitet.

Att ha kackerlackor hemma, på arbetsplatsen eller i en restaurang är en mardröm. Dessa skadedjur sprider sjukdomar, förorenar mat och ger ett negativt intryck. Vi förstår de negativa konsekvenserna av en kackerlackinfestation och tar därför vår uppgift på största allvar.

Med våra noggranna och effektiva metoder kan du vara säker på att vi kommer att eliminera kackerlackorna på ett effektivt sätt. Så låt oss ta hand om problemet åt dig, så att du kan återfå tryggheten i ditt hem eller verksamhet, och säkerställa en hälsosam och ren miljö för alla.

Bli av med möss snabbt och tryggt!

Vi förstår den oro som möss kan orsaka. Dessa små gnagare kan snabbt förvandla ditt hem till en otrygg plats. De gnager på kablarna, skapar ohygieniska förhållanden och utgör en allvarlig risk. Vi prioriterar människors trygghet och är skonsamma mot miljön i vår bekämpning av möss, både inomhus och utomhus. Vi ser till att ditt hem blir fritt från skadedjur.

Vi förstår att malangrepp kan vara både irriterande och skadliga för dina ägodelar. Därför är vår insats för att säkerställa att du blir av med dessa skadedjur lika grundlig som vår inspektion. Vår bekämpning utförs noggrant och garantera att varje steg genomförs med absolut precision.

Med vår dedikation till noggrannhet och effektivitet kan du vara trygg med att våra åtgärder kommer att resultera i att ni får en mal-fri miljö.

Få bort mjölbaggar och återfå din frid

Vi förstår frustrationen som kommer med att ha mjölbaggar som skadedjur. För oss är det en fråga om att återställa din vardag så snabbt som möjligt.

Mjölbaggar är inte bara irriterande, de kan också förstöra dina livsmedel och skapa ohygieniska förhållanden. Vår bekämpning är både effektiv mot mjölbaggar och skonsam mot dina matvaror. På så sätt kan du känna dig trygg i ditt kök igen.

Myrbekämpning för ett myrfritt hem

Myror som oönskade gäster? Vi förstår din frustration! Vi hjälper er att bli av med dessa små plågoandar. Vi är experter på att hantera olika typer av myror.

Vi vet exakt hur man tacklar myror effektivt. Vi är väl förtrogna med dem olika myrarterna, exempel svartmyra, faraomyra och hästmyra. Var och en av dessa arter kan presentera sina egna unika utmaningar.

 • Svartmyror som invaderar bostäder, lokaler eller andra områden.
 • Faraomyror är kända för att snabbt etablera stora kolonier inomhus.
 • Hästmyror som kan etablera sig i bärande träkonstruktioner i byggnader.

Skydda dina ägodelar från pälsängrar

Pälsängrar är beryktade för sin aptit på ylle, fjädrar, päls och spannmålsprodukter. Deras närvaro kan snabbt bli ett mardrömsscenario för dina ägodelar. Om du har lagt märke till små runda hål i dina textilier, särskilt i dina värdefulla pälskläder, är det troligt att du har drabbats av dessa skadedjur.

Med vår omfattande erfarenhet inom sanering och skadedjursbekämpning kan du lita på oss.

Vi identifierar snabbt omfattningen av angreppet.

Vi utformar effektiva och skräddarsydda saneringsstrategier för att bekämpa pälsängrarna och minimera skadorna.

Bekämpning av råttor: 20 års erfarenhet

Råttor utgör en allvarlig fara både för hem och affärsverksamheter. Vi på Xpert Bekämpning är specialiserade på att sanera råttor, och vi är redo att berätta varför detta är så viktigt och hur vi kan hjälpa dig.

Låt inte råttor hota din hälsa, ditt hem eller din affärsverksamhet. Kontakta oss idag för att få den professionella hjälp du behöver för att bli av med detta hot och återställa tryggheten och säkerheten.

Våra tjänster inkluderar:

 • Grundlig inspektion: Vi identifierar råttornas boplatser och beteendemönster.
 • Skräddarsydda saneringsåtgärder: Vi utformar en plan för att eliminera råttorna och åtgärda de underliggande problemen.
 • Förebyggande Rådgivning: Vi ger dig råd om hur du kan förhindra framtida råttproblem.

Långsprötad silverfisk? Inte något problem längre!

Långsprötad silverfisk, som trivs inomhus, är större än den vanliga och föredrar mörka, fuktiga miljöer. Sprider sig vid hantering av varor, äter huvudsakligen stärkelsematerial som papper och tapeter. Vanlig på kulturinstitutioner och kan komma in i byggnader med nytt byggmaterial.

Ökar starkt och förväxlas ofta med den vanliga silverfisken. Nattaktiv, syns vid ljus, trivs i hela huset och orsakar minimal materiell skada. Betraktas som ett skadedjur p.g.a. irriterande närvaro och är allätande, vilket inkluderar skador på material som papper och tapet.

Vi använder en egenutvecklad saneringsmetod som ger en god och effektiv sanering.

Anpassad bekämpning

Silverfiskar är små, snabba skadedjur som kan orsaka stor oro i ditt hem. Deras närvaro är för många människor irriterande. Vi tar skadedjursbekämpning på största allvar och lämnar inget åt slumpen.

Vi utvecklar en skräddarsydd bekämpningsstrategi som tar hänsyn till dina specifika behov och förhållanden i ditt hem.

Vägglöss – En källa till psykisk ohälsa!

När det gäller vägglöss gör vi aldrig avkall på kvaliteten. Våra behandlingar genomförs metodiskt och noggrant. Varför? Därför att vi är medvetna om att varje steg i processen är avgörande för att uppnå maximal effektivitet.

Att ha vägglöss i sitt hem är en mardröm och kan vara oerhört psykiskt påfrestande. Dessa skadedjur är bland de mest otäcka man kan ha att göra med. Vi tar vår uppgift på största allvar.

Med våra noggranna metoder kan du vara trygg med att vår sanering kommer att vara effektiv. Låt oss ta hand om problemet åt dig så att du kan återfå tryggheten i ditt hem och säkerställa en frisk och ren miljö för alla.

Effektiva hundar med snabbhet och precision

Upptäck skadedjur snabbt och effektivt med specialtränade hundar! Vi erbjuder expertis inom sökning av både råttor och vägglöss. Hundarna är precisionstränade för att exakt lokalisera gömställen.

För råttor och vägglöss är vårt tillvägagångssätt framgångsrikt inom alla områden som exempelvis lantbruk, industriområden, bostäder och kommersiella fastigheter.

skadedjursbekämpning & skadedjurssanering i Stockholm

skadedjursbekämpning

Välkommen till Xpert Bekämpning – din trygga partner för att bli kvitt skadedjur i hela Stockholms län. Vi har över 20 års branscherfarenhet och hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Våra tjänster:

 • Förebyggande åtgärder mot skadedjur
 • Sanering av råttor, kackerlackor, insekter, möss, vägglöss och fåglar
 • Högkvalitativ service av certifierade tekniker
 • Moderna metoder och effektiva bekämpningsprodukter
 • Skräddarsydda lösningar för ditt hem eller företag

Varför välja Xpert Bekämpning:

 • Pålitliga och erfarna: Vi har över 20 års branscherfarenhet och ett gott rykte.
 • Trygga och ansvarsfulla: Vi är certifierade och använder moderna metoder.
 • Kundfokuserade: Vi värdesätter nära samarbeten och prioriterar dina behov.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder kostnadsfria offerter och skräddarsydda lösningar.

Kontakta oss:

För att få en kostnadsfri offert eller boka en sanering, kontakta oss via:

Följ oss gärna på sociala medier: Facebook & Instagram
Här kan du läsa mer om olika skadedjur: Råttor, möss, fåglar, vägglöss, myror, sliverfisk, getingar, flugor, kackerlackor, pälsänger, mjölbaggar & mal.